آرامش سفر مجری تورهای طبیعتگردی و تور یکروزه
مجله گردشگری
بهترین تورهای خارجی و خدمات اخذ ویزا را از سفیران گشت دریافت کنید
بهترین خدمات ویزا و تورهای داخلی و خارجی با آژانس نائیریکا سفر
خدمات اخذ ویزا
تور

مرغ بریان

10 / 10 از 1 کاربر
مرجع : آشپزخانه فرانک بازدید : 4162
درباره همه چیز » تور و گردشگری » آشپزخانه » پنجشنبه 16 بهمن 1393 در 17 : 15
خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست به دست هم داد تا من مرغ بریان درست کنم البته به این طریق    اول از همه بگم برای بریان کردن مرغ حتما باید مرغ با پوست باشه احتیاجی نیس پوستش رو بخورین فقط پوست لایه ای محافظ برای مرغ که مر ...
مرغ بریان

مرغ بریان

خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست به دست هم داد تا من مرغ بریان درست کنم البته به این طریق لبخند

 

اول از همه بگم برای بریان کردن مرغ حتما باید مرغ با پوست باشه احتیاجی نیس پوستش رو بخورین فقط پوست لایه ای محافظ برای مرغ که مرغ درهنگام سرخ شدن پخته بشه ونسوزه

مواد لازم :1.مرغ با پوست

2.سیر وپیاز

3.نمک فلفل زعفران

طرز تهیه: مرغ را خوب بشویید وتمام مواد زائد رو ازش خارج کنین بهتره یکی 2ساعت قبل نمک بهش بزنین بعد هم میتونین داخل سیخ فر که برای بریان کردن بذارید یا اگه مثه  من حوصله شستشوی داخل فر رو نداشتید توی تابه گریل درستش کنیننیشخند

 

تمام سطح مرغ را نمک وفلفل وزعفران بمالید

 

مرغ را پشت ورو کنین واون طرف مرغ را هم نمک وفلفل وزعفران بزنین ولی برای گذاشتن توی فر حتما باید پوست مرغ به سمت کف تابه باشه

پیازها را حلقه درشت کرده کمی زیر وروی مرغ بذارید و2 تا 3حبه سیر هم بذارید من موقعیت رو مناسب دیدم کمی سیب زمینی هم کنار تابه ریختم تا سرخ بشه

 

برای درست کردن مرغ به این طریق نه احتیاج به اضافه کردن آب هست نه روغن چون مرغ خودش آب میندازه وپوست مرغ هم چربی کافی رو داره حالا مرغ را داخل فر 180 میذاریم

 

بعد نیم ساعت از فر درمیاریمش وسیب زمینی ها رو پشت ورو میکنیم وبا چنگال 2تا سوراخ به مرغ میزنیم تا آب مرغ خارج بشه ودوباره داخل فر میذاریم  وهر چند وقت یک بار تست میکنیم تا مرغ پخته شه اگه شما سینه مرغ استفاده کردین سینه سریعتر میپزه باید مواظب باشین زیاد خشک نشه که نشه خورد وتو گلوتون گیر کنه اینم غذای تنبلونه من امتحانش کنین حتما خوشتون میاد

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
*

دیگر مطالب

طرز تهیه عدسی خوشمزه، خوراک لوبیا چیتی با قارچ، خوراک لوبیا قرمز با قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه عدسی خوشمزه، خوراک لوبیا چیتی با قارچ، خوراک لوبیا قرمز با قارچ و سیب زمینی

خوراک ها یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذا ها در دنیا می باشند که می توانید با حبوبات مختلف آن را تهیه و پخت کنید. خوراک ها به دلیل راحتی پخت برای شام یا نهار گزینه بسیار خوبی هستند و بیشتر در کنار ...
دستور پخت کیک زعفرانی

دستور پخت کیک زعفرانی

در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.   مواد لازم: یک و نیم پیمانه آرد سه صفر 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق خامه صبحانه 1 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاش ...
گوزلمه گوشت

گوزلمه گوشت

یکی از غذاهای ترکیه است خیلی ساده خوشمزه وکم کالری من امروز گوشتیش رو درست کردم البته مدلهای دیگه هم داره که تو فرصتهای بعدی بهتون یاد میدم این شما واین گوزلمه گوشت  یاgozleme   مواد لا ...
مرغ بریان

مرغ بریان

خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست ب ...