خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست به دست هم داد تا من مرغ بریان درست کنم البته به این طریق
اول از همه بگم برای بریان کردن مرغ حتما باید مرغ با پوست باشه احتیاجی نیس پوستش رو بخورین فقط پوست لایه ای محافظ برای مرغ که مر ...
مرغ بریان
خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست به دست هم داد تا من مرغ بریان درست کنم البته به این طریق 

اول از همه بگم برای بریان کردن مرغ حتما باید مرغ با پوست باشه احتیاجی نیس پوستش رو بخورین فقط پوست لایه ای محافظ برای مرغ که مرغ درهنگام سرخ شدن پخته بشه ونسوزه
مواد لازم :1.مرغ با پوست
2.سیر وپیاز
3.نمک فلفل زعفران
طرز تهیه: مرغ را خوب بشویید وتمام مواد زائد رو ازش خارج کنین بهتره یکی 2ساعت قبل نمک بهش بزنین بعد هم میتونین داخل سیخ فر که برای بریان کردن بذارید یا اگه مثه من حوصله شستشوی داخل فر رو نداشتید توی تابه گریل درستش کنین

تمام سطح مرغ را نمک وفلفل وزعفران بمالید

مرغ را پشت ورو کنین واون طرف مرغ را هم نمک وفلفل وزعفران بزنین ولی برای گذاشتن توی فر حتما باید پوست مرغ به سمت کف تابه باشه

پیازها را حلقه درشت کرده کمی زیر وروی مرغ بذارید و2 تا 3حبه سیر هم بذارید من موقعیت رو مناسب دیدم کمی سیب زمینی هم کنار تابه ریختم تا سرخ بشه

برای درست کردن مرغ به این طریق نه احتیاج به اضافه کردن آب هست نه روغن چون مرغ خودش آب میندازه وپوست مرغ هم چربی کافی رو داره حالا مرغ را داخل فر 180 میذاریم

بعد نیم ساعت از فر درمیاریمش وسیب زمینی ها رو پشت ورو میکنیم وبا چنگال 2تا سوراخ به مرغ میزنیم تا آب مرغ خارج بشه ودوباره داخل فر میذاریم وهر چند وقت یک بار تست میکنیم تا مرغ پخته شه اگه شما سینه مرغ استفاده کردین سینه سریعتر میپزه باید مواظب باشین زیاد خشک نشه که نشه خورد وتو گلوتون گیر کنه اینم غذای تنبلونه من امتحانش کنین حتما خوشتون میاد