در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.
مواد لازم:
یک و نیم پیمانه آرد سه صفر
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق خامه صبحانه
1 پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن
1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
1 قاشق مربا خوری زعفران
3 قاشق آب جوش
نصف قاشق مرباخوری وانیل شکری
پودر قند به میزان لازم
دستور پخت کیک زعفرانی :
برای پخت کیک زعفرانی ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، ...
دستور پخت کیک زعفرانی
در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.
مواد لازم:
- یک و نیم پیمانه آرد سه صفر
- 3 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق خامه صبحانه
- 1 پیمانه شکر
- نصف پیمانه روغن
- 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق مربا خوری زعفران
- 3 قاشق آب جوش
- نصف قاشق مرباخوری وانیل شکری
- پودر قند به میزان لازم
دستور پخت کیک زعفرانی :
برای پخت کیک زعفرانی ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، الک می نماییم و کنار قرار می دهیم. زعفران سائیده شده را با آب جوش مخلوط می کنیم و روی ظرف آن نعبلکی می گذاریم تا زعفران دم بکشد.
سپس فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. تخم مرغها را در کاسه ای میشکنیم و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه به هم میزنیم تا پفکی شود. اکنون شکر و وانیل را اضافه می کنیم و به مدت سه الی چهار دقیقه هم می زنیم. بعد از این مدت خامه و روغن را اضافه می کنیم .
مخلوط زعفران دم کرده را می افزاییم و دوباره مواد را کمی مخلوط می کنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و این بار با دور آهسته همزن به صورت خیلی آران مواد را هم می زنیم. قالب مورد نظر را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم. مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و قالب را در طبقه وسط فر به مدت 25 دقیقه حرارت می دهیم( البته این مدت به میزان حرارت فر شما بستگی دارد).
بعد از طی این مدت قالب را بیرون می آوریم و شابلون را روی کیک می گذاریم و با کمی پودر قند کیک را تزئین می کنیم. برای اطمینان از پخت کیک، بعد از بیست دقیقه، وقتی همه مایه کیک پف کرد، در فر را باز کرده و یک سیخ چوبی در کیک فرو می کنیم. اگر مایه کیک به سیخ نچسبد، به این معنی است که کیک کاملا، پخته شده است.