لابستر یا همون خرچنگ که تنوع زیادی هم داره خوشمزس البته برای اونایی که طعم غذاهای دریایی مخصوصا میگو رو دوس داشته باشن من خودم ماهی فقط ماهی شمال رو دوس دارم ولی عاشق میگو هستم نمیدونم چرااین غذایا بهتر بگم اردور هم خیلی خوشمزس شما اگه لابستر داشتین که با لابستر نداشتین میتونین میگو هم استفاده کنین ولی بد نیس یه بارم با طعم آقای لابستر هم آشنا شین
موادلازم :1.لابستر 300گرم
2.کرفس ...
کاپ لابستر
لابستر یا همون خرچنگ که تنوع زیادی هم داره خوشمزس البته برای اونایی که طعم غذاهای دریایی مخصوصا میگو رو دوس داشته باشن من خودم ماهی فقط ماهی شمال رو دوس دارم ولی عاشق میگو هستم نمیدونم چرااین غذایا بهتر بگم اردور هم خیلی خوشمزس شما اگه لابستر داشتین که با لابستر نداشتین میتونین میگو هم استفاده کنین ولی بد نیس یه بارم با طعم آقای لابستر هم آشنا شین
موادلازم :1.لابستر 300گرم
2.کرفس 2ساقه
3.فلفل دلمه ای رنگی مقداری
4.سیر 2حبه پیاز کوچک 1عدد مقداری هم پیازچه خردشده
5.مایونز 2تا 3ق
6.پنیر موتزارلا 2تا 3ق س
7.نان تست 6تا 7 عدد
8.کره
طرزتهیه : اول پیاز وکرفس را ریز خرد کرده با کره کمی تفت میدیم
فلفل رنگیها رو هم خرد کرده وبه پیاز اضافه میکنیم سیر له شده را هم در این مرحله اضافه کنین
لابسترها را هم ریز خرد کرده نمک وفلفل وپودر سیر بهش میزنیم
حالا به مواد قبلی اضافه میکنیم کمی پیازچه خرد شده راهم اضافه میکنیم
میذاریم تا کاملا آب موادمون کشیده شه بعد روی نون تستها را باوردنه کمی پهن میکینیم ودور نونهامون رو میگیریم دوس داشتین قالب بزینین
نانهای قالب زده رو در قالب چرب شده مافین میذاریم بعد موادآماده شده را بهش پنیر وسس مایونز اضافه میکنیم
حالا این مواد رو داخل نانهای داخل قالب ریخته
در فر 200 درجه بمدت 15 دقیقه بذارین تا لبه های نون سوخاری شه
اون موقع است که دیگه آماده خوردن میشه نوش جونتون