پای مرغ مدلهای مختلفی داره ولی اگه کسی ذرت مکزیکی دوس داره این پای مرغ به ذرت مکزیکی مزه اش نزدیکتره مخصوصا اگه یکم آویشن بهش اضافه شه
موادلازم :برای خمیر :1.آرد 450گرم
2.کره سرد 200گرم
3.شیر 100 میلی لیتر یا خامه یا خامه ترش که من خامه ترش استفاده کردم
4. پنیر پارمسان 2ق غ
5. تخم مرغ 1عدد
6.نمک کمی
برای مواد داخلی: 1.سینه مرغ 1عدد
2.پیاز 1عدد
3.سیر 3حبه
4. جعفری خرد شده 2ق
5. ...
پای مرغ
پای مرغ مدلهای مختلفی داره ولی اگه کسی ذرت مکزیکی دوس داره این پای مرغ به ذرت مکزیکی مزه اش نزدیکتره مخصوصا اگه یکم آویشن بهش اضافه شه
موادلازم :برای خمیر :1.آرد 450گرم
2.کره سرد 200گرم
3.شیر 100 میلی لیتر یا خامه یا خامه ترش که من خامه ترش استفاده کردم
4. پنیر پارمسان 2ق غ
5. تخم مرغ 1عدد
6.نمک کمی
برای مواد داخلی: 1.سینه مرغ 1عدد
2.پیاز 1عدد
3.سیر 3حبه
4. جعفری خرد شده 2ق
5.گوجه پوست کنده 2عدد
6. فلفل رنگی ترجیحا قرمز نصف عدد
7.کنسرو ذرت 1قوطی
8.پنیر چدار یا گودایا مخلوط هردو
9.پنیر خامه ای 2ق س
10.آردسفید 1ق س
11.زرده تخم مرغ و1ق چ سویا سس برای رومال
طرز تهیه: آرد وکره ونمک وپنیر پارمسان را باهم مخلوط میکنیم تا بصورت گوله گوله دربیاد
حالا نوبت تخم مرغ وخامه ویا شیر هستش اینقدر ورز میدیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد
خمیرمون که این شکلی شد میذاریم کمی استراحت کنه وما مواد داخلی رو آماده میکنیم
مرغ وسیر وپیاز را باهم مخلوط میکنیم
وباهم مثل عکس زیر یابا چرخ گوشت یا با گوشتکوب برقی له اش میکنیم
حالا درتابه کمی روغن ریخته واین مواد را تفت میدیم
بعد گوجه ها را پوست گرفته خرد میکنیم وبه همراه فلفل رنگی خرد شده اضافه میکنیم
حالا پنیر خامه ای وآرد را هم اضافه میکنیم
وقتی موادمون کمی قوام اومد جعفری خرد شده را هم اضافه میکنیم
در آخر ذرت را به همراه نمک فلفل کمی آویشن وپودر پاپریکا بهش اضافه میکینم واز روی حرارت برمیداریم
حالا ظرف مورد نظرمون رو برمیداریم وخمیر را داخلش پهن میکنیم احتیاج نیس ظرفتون رو چرب کنین چون خمیر به اندازه کافی چرب هس
مواد سرد شده را داخل خمیر میریزیم
حالا مخلوط پنیر را روی موادمون میریزیم
از خمیر باقیمانده نوارهایی میبریم وروی مواد میذاریم یا اگه نخواستین میتونین از خمیر یه دایره باز کنین وروی مواد بندازین
حالا زرده وکمی سویا سس را باهم مخلوط کنین وبا برس روی نوارها بزنین
در فر 210 درجه بمدت 45 تا 1ساعت میذاریم هر وقت لبه ها از ظرف جدا شدن وروش طلایی شد غذا آماده است
نوش جان