بنظرم یکی از ساده ترین دسرها همین پاناکوتاست وخوشمزه ترینشم ازنوع شکلاتیش میگین نه همین الان دست بکارشین ونتیجشم به من بگین هم آسونه هم سریع درست میشه
موادلازم :
1.خامه 300میلی لیتر
2.شیر100میلی لیتر
3.شکلات 100گرم
4.شکر80گرم
5.وانیل 1/2 ق چ
6.ورق ژلاتین 3ورق یا پودر ژلاتین 2ق م
طرز تهیه:خامه وشیر وشکر را روی حرارت میذاریم تا بجوشه
پودر ژلاتین را ب ...
پاناکوتای شکلاتی
بنظرم یکی از ساده ترین دسرها همین پاناکوتاست وخوشمزه ترینشم ازنوع شکلاتیش میگین نه همین الان دست بکارشین ونتیجشم به من بگین هم آسونه هم سریع درست میشه
موادلازم :
1.خامه 300میلی لیتر
2.شیر100میلی لیتر
3.شکلات 100گرم
4.شکر80گرم
5.وانیل 1/2 ق چ
6.ورق ژلاتین 3ورق یا پودر ژلاتین 2ق م
طرز تهیه:خامه وشیر وشکر را روی حرارت میذاریم تا بجوشه
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد یا شیر به روش بن ماری حل میکنیم
وقتی شیر وخامه بجوش اومد از روی حرارت برمیداریم وشکلات را بهش اضافه میکنیم
وهم میزنیم تا با حرارت مواد شکلاتمون آب شه
حالا وانیل وژلاتین را بهش اضافه میکنیم
حالا توی ظرفهای مخصوص میریزیم ودر یخچال بمدت 4تا 5ساعت میذاریم بمونه تا خودش روبگیره
بعد 4ساعت که خودش رو گرفت میتونین دورش رو با یه چاقو از قالب جدا کنین وبرش گردونین
با این مقدار مواد حدود 4یا 5تا از این قالبها بهمون میده شما میتونین مقدارش رو نصف یا 2برابر کنین دیدین چقد ساده بود وخوشمزه
این یه قاشق رو به نیابت همتون خوردم وااااااااااااااااای کالری چه خوشمزه ایازهرچی بگذرم از شکلات هرگز