تور نوروز 97
طراحی سایت
مجله گردشگری توریستی ها
تور

کاپ لابستر

10 / 10 از 1 کاربر
مرجع : بازدید : 985
درباره همه چیز » تور و گردشگری » آشپزخانه » پنجشنبه 2 بهمن 1393 در 34 : 16
لابستر یا همون خرچنگ که تنوع زیادی هم داره خوشمزس البته برای اونایی که طعم غذاهای دریایی مخصوصا میگو رو دوس داشته باشن من خودم ماهی فقط ماهی شمال رو دوس دارم ولی عاشق میگو هستم نمیدونم چرااین غذایا بهتر بگم اردور هم خیلی خوشمزس شما اگه لابستر داشتین که با لابستر نداشتین میتونین میگو هم استفاده کنین ولی بد نیس یه بارم با طعم  آقای لابستر هم آشنا شین   موادلازم :1.لابستر 300گرم 2.کرفس ...
کاپ لابستر

کاپ لابستر

لابستر یا همون خرچنگ که تنوع زیادی هم داره خوشمزس البته برای اونایی که طعم غذاهای دریایی مخصوصا میگو رو دوس داشته باشن من خودم ماهی فقط ماهی شمال رو دوس دارم ولی عاشق میگو هستم نمیدونم چرانیشخنداین غذایا بهتر بگم اردور هم خیلی خوشمزس شما اگه لابستر داشتین که با لابستر نداشتین میتونین میگو هم استفاده کنین ولی بد نیس یه بارم با طعم  آقای لابستر هم آشنا شینخنده

 

موادلازم :1.لابستر 300گرم

2.کرفس 2ساقه

3.فلفل دلمه ای رنگی مقداری

4.سیر 2حبه پیاز کوچک 1عدد مقداری هم پیازچه خردشده

5.مایونز 2تا 3ق

6.پنیر موتزارلا 2تا 3ق س

7.نان تست 6تا 7 عدد

8.کره

طرزتهیه : اول پیاز وکرفس را ریز خرد کرده با کره کمی تفت میدیم

فلفل رنگیها رو هم خرد کرده وبه پیاز اضافه میکنیم سیر له شده را هم در این مرحله اضافه کنین

لابسترها را هم ریز خرد کرده نمک وفلفل وپودر سیر بهش میزنیم

حالا به مواد قبلی اضافه میکنیم کمی پیازچه خرد شده راهم اضافه میکنیم

میذاریم تا کاملا آب موادمون کشیده شه بعد روی نون تستها را باوردنه کمی پهن میکینیم ودور نونهامون رو میگیریم دوس داشتین قالب بزینین

نانهای قالب زده رو در قالب چرب شده مافین میذاریم بعد موادآماده شده را بهش پنیر وسس مایونز اضافه میکنیم

 

حالا این مواد رو داخل نانهای داخل قالب ریخته

در فر 200 درجه بمدت 15 دقیقه بذارین تا لبه های نون سوخاری شه

اون موقع است که دیگه آماده خوردن میشه نوش جونتون

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
*

دیگر مطالب

دستور پخت کیک زعفرانی

دستور پخت کیک زعفرانی

در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.   مواد لازم: یک و نیم پیمانه آرد سه صفر 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق خامه صبحانه 1 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاش ...
گوزلمه گوشت

گوزلمه گوشت

یکی از غذاهای ترکیه است خیلی ساده خوشمزه وکم کالری من امروز گوشتیش رو درست کردم البته مدلهای دیگه هم داره که تو فرصتهای بعدی بهتون یاد میدم این شما واین گوزلمه گوشت  یاgozleme   مواد لا ...
مرغ بریان

مرغ بریان

خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست ب ...
پلوی بروکلی پنیری

پلوی بروکلی پنیری

این غذا رو چن روز پیش توی یه کانال ایتالیایی دیدم بنظرم اومد باید خوشمزه باشه و واقعا هم خوشمزه بود جاتون خالی اگه بروکلی دارین ازمن به شما نصیحت همین امروز  دست به کارشین اونوقت وقتی خوردین دعا ...