آرامش سفر مجری تورهای طبیعتگردی و تور یکروزه
مجله گردشگری
خدمات ویزا
تور

پنکک پیاز

10 / 10 از 1 کاربر
مرجع : آشپزخانه فرانک بازدید : 2359
درباره همه چیز » تور و گردشگری » آشپزخانه » پنجشنبه 2 بهمن 1393 در 26 : 16
بازم یه پیش غذای 3سوته که اگه طعم پیازو دوس داشته باشین خوشتون میاد تو خونه ما وقتی پیاز داغ درست میشه همه بهش نظر دارنوبرا همین این پنکیک رو درست کردم ومورد توجه هم قرار گرفت بالاخره بعد این مدت ذائقه خانواده دستم اومده دیگه     مواد لازم : 1.پیاز درشت 1عدد 2.آرد حدود نصف لیوان 3.آب کاملا سرد به میزان لازم 4.سس بالزامیک 1ق  5.نمک وروغن به اندازه کافی طرز تهیه : اول پیاز ر ...
پنکک پیاز

پنکک پیاز

بازم یه پیش غذای 3سوته که اگه طعم پیازو دوس داشته باشین خوشتون میاد تو خونه ما وقتی پیاز داغ درست میشه همه بهش نظر دارنقهقههوبرا همین این پنکیک رو درست کردم ومورد توجه هم قرار گرفت بالاخره بعد این مدت ذائقه خانواده دستم اومده دیگهچشمک

 

 

مواد لازم : 1.پیاز درشت 1عدد

2.آرد حدود نصف لیوان

3.آب کاملا سرد به میزان لازم

4.سس بالزامیک 1ق 

5.نمک وروغن به اندازه کافی

طرز تهیه : اول پیاز رو مثل عکس زیر برش میزنین

 

 

اگه طعم پیازو دوس ندارین نیم ساعت توی آب سرد بریزین وهر10 دقیقه یه بار آبش رو عوض کنین ولی چون من طعم پیازو دوس داریم یه راست ریختم توی ماهیتابه با 1ق روغن تا کمی نرم شه

 

 

بعد میریم سراغ سس بالزامیک که اگه نداشتیم کمی سرکه رو با شیره انگور یا خرما مخلوط کنین ولی سس بالزامیک خیلی کمیاب نیس عکسشم میذارم که ببینین

 

 

 

حالا سس بالزامیک رو به پیاز اضافه کنین تا کاراملی بشه

 

 

وقتی مثه عکس زیر کاراملی شد توجه کنین اصلا نمیخوایم سرخ بشه ها

 

 

حالا آرد رو توی ظرف ریخته با کمی نمک وکم کم آب سرد رو اضافه میکنیم تا خمیرمون مثه ماست شل بشه

 

 

حالا پیازهای کاراملی سرد شده رو به مواد بالا اضافه میکنیم

 

 

جالا یه ماهیتابه بزرگ را خوب چرب میکنیم وگرمش میکنیم وموادمون رو داخلش پهن میکنیم

 

 

مواد رو خیلی کلفت توی ماهیتابه نمیریزیم ومیذاریم تا خوب یک طرفش سرخ شه

 

 

بعد برش میگردونیم تا طرف دیگه اش هم سرخ شه ولی من گذاشتم کاملا برشته برشته شد مثه ته دیگ شما میتونین نرمتر بردارین

 

 

اینم شد نتیجش خلاصه ما که دوس داشتیم نمیدونم شما هم خوشتون میاد یا نه

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
*

دیگر مطالب

دستور پخت کیک زعفرانی

دستور پخت کیک زعفرانی

در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.   مواد لازم: یک و نیم پیمانه آرد سه صفر 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق خامه صبحانه 1 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاش ...
گوزلمه گوشت

گوزلمه گوشت

یکی از غذاهای ترکیه است خیلی ساده خوشمزه وکم کالری من امروز گوشتیش رو درست کردم البته مدلهای دیگه هم داره که تو فرصتهای بعدی بهتون یاد میدم این شما واین گوزلمه گوشت  یاgozleme   مواد لا ...
مرغ بریان

مرغ بریان

خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست ب ...
پلوی بروکلی پنیری

پلوی بروکلی پنیری

این غذا رو چن روز پیش توی یه کانال ایتالیایی دیدم بنظرم اومد باید خوشمزه باشه و واقعا هم خوشمزه بود جاتون خالی اگه بروکلی دارین ازمن به شما نصیحت همین امروز  دست به کارشین اونوقت وقتی خوردین دعا ...