بیمه مسافرتی
تالار عروسی
مجله گردشگری توریستی ها
تور

پلوی بروکلی پنیری

10 / 10 از 1 کاربر
مرجع : بازدید : 1169
درباره همه چیز » تور و گردشگری » آشپزخانه » شنبه 11 بهمن 1393 در 42 : 22
این غذا رو چن روز پیش توی یه کانال ایتالیایی دیدم بنظرم اومد باید خوشمزه باشه و واقعا هم خوشمزه بود جاتون خالی اگه بروکلی دارین ازمن به شما نصیحت همین امروز  دست به کارشین اونوقت وقتی خوردین دعا به جون منم بکنین     موادلازم :1.سینه مرغ نصف عدد 2.برنج 1پیمانه 3.کرفس 1 ساقه 4.هویج 1عدد بزرگ 5.پیاز 1عدد بزرگ 6 .سیر 5حبه 7.پنیر گودا وچدار 3ق س اگه نداشتین پنیر پیتزا بریزین ...
پلوی بروکلی پنیری

پلوی بروکلی پنیری

این غذا رو چن روز پیش توی یه کانال ایتالیایی دیدم بنظرم اومد باید خوشمزه باشه و واقعا هم خوشمزه بود جاتون خالی اگه بروکلی دارین ازمن به شما نصیحت همین امروز  دست به کارشین اونوقت وقتی خوردین دعا به جون منم بکنینچشمک

 

 

موادلازم :1.سینه مرغ نصف عدد

2.برنج 1پیمانه

3.کرفس 1 ساقه

4.هویج 1عدد بزرگ

5.پیاز 1عدد بزرگ

6 .سیر 5حبه

7.پنیر گودا وچدار 3ق س اگه نداشتین پنیر پیتزا بریزین

8.استاک مرغ 1لیوان ونیم یا همون آب مرغ یا گوشت

9.نمک فلفل آویشن زعفران به میزان لازم

10.جعفری خرد شده 2ق

طرز تهیه : اول مرغ را خرد کرده بعد نمک وفلفل وسرکه 1ق وآبلیمو 1ق باهاش مخلوط کرده 2حبه سیر رنده شده وجعفری را هم بهش اضافه میکنیم

 

 

تقریبا یک قاشق روغن هم به مرغ اضافه میکنیم ومخلوطش میکنیم ومیذاریمش تو یخچال تا مرغمون مزه دارشه

 

 

حالا میریم سراغ مواد اصلیمون پیازمون رو خرد میکنیم  با بقیه سیر ودر روغن کمی تفت میدیم

 

 

کرفس را ریز خرد میکنیم هویج را هم رنده میکنیم قسمتهای ساقه ای بروکلی رو هم ریز خرد میکنیم

 

 

وقتی پیاز سبک شد مواد بالا رو به پیاز اضافه میکنیم

 

 

میذاریم تا موادمون کمی سبک شه وتفت بخوره بعد برنج شسته شده رو به مواد مون اضافه میکنیم

 

 

برنج رو هم با موادمون مخلوط میکنیم وکمی تفت میدیم

 

 

حالا آب مرغ رو به موادمون اضافه میکنیم سعی کنین آب گوشت یا مرغتون طعمش خوب باشه وبوی مرغ نده که طعم غذا رو خراب میکنه تو این مرحله ادویه ها رو اضافه میکنیم

 

 

 

میذاریم تا برنج کمی قد بکشه ولی کته نشه مثل زمانی که میخواین آ

 

بنابراین باید چشمتون به غذا باشه وتا زمانی که آب غذا کشیده شه

 

 

 

حالا پنیر رو به مواد اضافه کرده اگه دیدین احتیاج داره زعفران بیشتری بریزن اضافه کنین

 

 

پنیر درحد آب شدن کافیه بر میداریم یه کاغذ فویل بزرگ میبریم وبرنج رو داخلش میریزین شما اگه از 1پیمونه بیشتر برنج میریزین باید فویلهاتون رو زیادتر کنین

 

 

 

حالا مرغهای مزه دار شده رو میاریم روی برنج میذاریم

 

 

بعد بروکلی ها رو روی مرغها میذاریم

 

 

چون مرغمون خامه وباید پخته شه وبروکلی هم میخوایم بخار پز شه پس فویل رو کاملا میبندیمش تا خوب پخته شه

 

 

حالا این فویل بسته بندی شده رو که مثل شکل بالا بقچه پیچش کردیم میذاریم تو فر با حرارت 180 درجه بمدت 30 تا 40 دقیقه این غذا روغن اضافه نمیخواد چون پنیر داره واگه بموقع از سر حرارت برداشته باشین وبرنجتون زنده نباشه آب اضافه نمیخواد ولی اگه دیدین برنج زنده اس حتما آب بهش اضافه کنین

 

من شکمو طاقت نیاوردم خواستم این غذای جدید رو امتحان کنم واقعا عالیه از خود راضیزبانامتحان کنین اصلا بروکلی توش یه مزه خاصی میده من بیخودی تعریف نمیکنماخوشمزهخلاصه بدون تزئین خوردم جای شما هم خالی

ستاره :
0 0
من عاشق بروکلی ام
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
*

دیگر مطالب

دستور پخت کیک زعفرانی

دستور پخت کیک زعفرانی

در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.   مواد لازم: یک و نیم پیمانه آرد سه صفر 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق خامه صبحانه 1 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاش ...
گوزلمه گوشت

گوزلمه گوشت

یکی از غذاهای ترکیه است خیلی ساده خوشمزه وکم کالری من امروز گوشتیش رو درست کردم البته مدلهای دیگه هم داره که تو فرصتهای بعدی بهتون یاد میدم این شما واین گوزلمه گوشت  یاgozleme   مواد لا ...
مرغ بریان

مرغ بریان

خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست ب ...
پلوی بروکلی پنیری

پلوی بروکلی پنیری

این غذا رو چن روز پیش توی یه کانال ایتالیایی دیدم بنظرم اومد باید خوشمزه باشه و واقعا هم خوشمزه بود جاتون خالی اگه بروکلی دارین ازمن به شما نصیحت همین امروز  دست به کارشین اونوقت وقتی خوردین دعا ...