تور نوروز 96
تالار عروسی
مجله گردشگری توریستی ها
تور

دستور پخت کیک زعفرانی

10 / 10 از 6 کاربر
مرجع : نیازکاو بازدید : 779
درباره همه چیز » تور و گردشگری » آشپزخانه » ﺳﻪشنبه 21 ارديبهشت 1395 در 12 : 12
در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.   مواد لازم: یک و نیم پیمانه آرد سه صفر 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق خامه صبحانه 1 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری زعفران 3 قاشق آب جوش نصف قاشق مرباخوری وانیل شکری پودر قند به میزان لازم   دستور پخت کیک زعفرانی :   برای پخت کیک زعفرانی ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، ...
دستور پخت کیک زعفرانی

دستور پخت کیک زعفرانی

در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.

 

مواد لازم:

  • یک و نیم پیمانه آرد سه صفر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 3 قاشق خامه صبحانه
  • 1 پیمانه شکر
  • نصف پیمانه روغن
  • 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق مربا خوری زعفران
  • 3 قاشق آب جوش
  • نصف قاشق مرباخوری وانیل شکری
  • پودر قند به میزان لازم

 

دستور پخت کیک زعفرانی :

 

برای پخت کیک زعفرانی ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، الک می نماییم و کنار قرار می دهیم. زعفران سائیده شده را با آب جوش مخلوط می کنیم و روی ظرف آن نعبلکی می گذاریم تا زعفران دم بکشد.

سپس فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. تخم مرغها را در کاسه ای میشکنیم و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه به هم میزنیم تا پفکی شود. اکنون شکر و وانیل را اضافه می کنیم و به مدت سه الی چهار دقیقه هم می زنیم. بعد از این مدت خامه و روغن را اضافه می کنیم .

مخلوط زعفران دم کرده را می افزاییم و دوباره مواد را کمی مخلوط می کنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و این بار با دور آهسته همزن به صورت خیلی آران مواد را هم می زنیم. قالب مورد نظر را چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم. مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و قالب را در طبقه وسط فر به مدت 25 دقیقه حرارت می دهیم( البته این مدت به میزان حرارت فر شما بستگی دارد).دستور پخت کیک زعفرانی

بعد از طی این مدت قالب را بیرون می آوریم و شابلون را روی کیک می گذاریم و با کمی پودر قند کیک را تزئین می کنیم. برای اطمینان از پخت کیک، بعد از بیست دقیقه، وقتی همه مایه کیک پف کرد، در فر را باز کرده و یک سیخ چوبی در کیک فرو می کنیم. اگر مایه کیک به سیخ نچسبد، به این معنی است که کیک کاملا، پخته شده است.

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
*

دیگر مطالب

دستور پخت کیک زعفرانی

دستور پخت کیک زعفرانی

در این مطلب به نحوه تهیه کیک زعفرانی می پردازیم.   مواد لازم: یک و نیم پیمانه آرد سه صفر 3 عدد تخم مرغ 3 قاشق خامه صبحانه 1 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاش ...
گوزلمه گوشت

گوزلمه گوشت

یکی از غذاهای ترکیه است خیلی ساده خوشمزه وکم کالری من امروز گوشتیش رو درست کردم البته مدلهای دیگه هم داره که تو فرصتهای بعدی بهتون یاد میدم این شما واین گوزلمه گوشت  یاgozleme   مواد لا ...
مرغ بریان

مرغ بریان

خوب امروز راستش حوصله غذا پختن نداشتم بالاخره یه وقتایی منم تنبل میشم دیگه گفتم یه غذای تنبلونه درست کنم از اونجایی که حوصله تمیز کردن فر رو هم نداشتم وتو خونه ما سینه مرغ طرفداری نداره همه اینا دست ب ...
پلوی بروکلی پنیری

پلوی بروکلی پنیری

این غذا رو چن روز پیش توی یه کانال ایتالیایی دیدم بنظرم اومد باید خوشمزه باشه و واقعا هم خوشمزه بود جاتون خالی اگه بروکلی دارین ازمن به شما نصیحت همین امروز  دست به کارشین اونوقت وقتی خوردین دعا ...