این یکی از غذاهای مورد علاقه غزل هستش البته من خودمم دوس دارم بنام غزل به کام مامانش البته اگه موادش در دسترس باشه ومیگوهاتون هم پاک شده باشه غذای خیلی سریع وفوری وخوشمزه ای هستش
برای پاک کردن میگو روی کمر میگو یک نوار تقریبا سیاه هستش که باید این رو دربیارین وگرنه میگوهاتون تلخ میشه با کارد یه برش روی قسمت خمیده میگو میدیم ودرش میاریم ومیشوریمش اگه مثه من میگوی پاک شده میگ ...
میگو سوخاری
این یکی از غذاهای مورد علاقه غزل هستش البته من خودمم دوس دارم بنام غزل به کام مامانش البته اگه موادش در دسترس باشه ومیگوهاتون هم پاک شده باشه غذای خیلی سریع وفوری وخوشمزه ای هستش
برای پاک کردن میگو روی کمر میگو یک نوار تقریبا سیاه هستش که باید این رو دربیارین وگرنه میگوهاتون تلخ میشه با کارد یه برش روی قسمت خمیده میگو میدیم ودرش میاریم ومیشوریمش اگه مثه من میگوی پاک شده میگیرین که چه بهتر من خودم میگوی خیلی درشت دوس ندارم ولی شما میتونین استفاده کنین
مواد لازم :1.میگو200گرم
2.پودر سیر 1ق م /پودر پیاز 1ق م /نمک 1ق م /فلفل وپاپریکا
3.آرد گندم 1پیمانه +2ق آرد برنج +2ق آرد ذرت
4.ماالشعیر یا آبجو به مقدار لازم
5.بکینگ پودر 1ق م
6.آرد 2ق غ
7.پرک سوخاری یا کورن فلکس بدون شکر خرد شده +کمی پفک آسیاب شده
8.روغن برای سرخ کردن
میگوها را با ادویه ها مخلوط کرده ومیذاریم 1ساعت تو یخچال بمونه تا مزه دار شه
آردها وبکینگ پودر وماالشعیر را باهم مخلوط میکنیم
اینقدر ماالشعیر اضافه میکنیم تا به شکل ماست سفت دربیاد پس سعی کنین آروم آروم بهش اضافه کنین تا موادتون شل نشه
حالا میگوها که مزه دار شدن را میاریم داخل یک کیسه فریزر 2تا 3ق آرد میریزیم
حالا میگوها رو داخل کیسه میریزیم وکیسه را مرتب تکان میدیم تا میگوها به آرد کاملا آغشته بشن ومواد خوب بهشون بچسبه وهنگام سرخ شدن خمیرش جدا نشه
وقتی میگوها آردی شد داخل مخلوط آرد وآبجو میزنیم تا کاملا خمیر بهش بچسبه
بعد داخل پرک سوخاری میزنیم
وقتی تمام میگوها آماده شد
حالا در روغن داغ سرخ میکنیم
وبعد نوش جونتون